Välkommen till oss

Det började 1998, som en idé, att skapa ett labb med hög kvalitet och med inriktning mot en digital anpassning.
Att skilja oss från mängden genom hög kvalitet, kundanpassat fokus, bred kunskapsbas och en hjälpande hand i terapiplanering var och är målen med Tumba Dental.

Vår verksamhet har med tiden kommit att omfatta nya områden men vår strategi har hela tiden varit att förlägga utveckling och produktion på en högteknologisk nivå. En högteknologisk satsning behöver inte betyda högre priser på slutprodukten snarare en högre och tryggare kvalitet. Vi finns för dig och vill göra dig och din patient nöjd.

Endast originalkomponenter
Vi använder oss endast av originalkomponenter till alla implantatkonstruktioner. Allt vi tillverkar är frästa konstruktioner och ingenting gjuts. Vi använder oss av fräscentra som Nobel Procera, Straumann CreatechDentsply Sirona/Atlantis. Materialen är skiktat Zirkonia med Emax porslin för högestetik, Monolithisk Zirkonia för hållbara estetiska arbeten, Emax Lithiumdisilikat och CoCr metallkeramik.

Våra CadCam arbeten
Tidigt tog vi ett nytt steg i vår tillverkning av CadCam arbeten. Ett specialiserat fräscenter etablerades 2005 med en ständig modernisering för att kunna erbjuda den senaste teknologin och en övervakad produktionsprocess för den ökade intraorala skanningen (IOS). Detta har bidragit till att vi har en stor och viktig erfarenhet och ligger långt framme idag i det digitala. Vi vill bidra genom vår verksamhet till en långsiktig och hållbar lösning i vardagen med lösningar som underlättar tandläkarens verksamhet. Vi sätter patientens och tandläkarens trygghet i första rummet. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakt

Tumba Dental AB
Tel +46 8 534 104 50
info@tumbadental.se

Besök oss

Storvretsvägen 4,
147 54 Tumba

Öppettider

Måndag-Fredag 08:00-17:00
Lunch stängt 12:00-13:00
Lördag-Söndag Stängt