IMPLANTAT KBF

Originaldelar PÅ ALLA VÅRA IMPLANTATARBETEN

Vi anlitar alltid någon av implantatföretagen certifierade fräscentra, alltid orginalkomponenter och har en stabil produktion av protetik på ca 3.000 fixturer per år. Original på original har varit en filosofi som vi har haft sen vi började arbeta med implantat från slutet av 90-talet. Mycket har förändrats där forskning och studier har pekat på misslyckanden som till stor del beror på dålig protetik.

Vikten av korrekt utförd protetik

Vi har hela tiden tänkt rätt att en absolut passiv passform med en korrekt utförd protetik är det vi som labb kan bidra med för en lyckad och hållbar terapi. Ett kvitto på att vi gör och tänker rätt är vårt breda samarbete med Nischtandläkare och Specialister som anlitar oss. Mindre erfarna tandläkare ser också fördelen i ett samarbete som bidrar till en stabil och trygg utveckling i området.

Olika system på implantat

Idag finns det många olika fabrikat på marknaden och vi jobbar med alla möjligt förekommande implantatsystem på marknaden. Vår kunskap kommer till nytta när tandläkare träffar på patienter med äldre implantat som vi kan hjälpa till att spåra.

Skräddarsydda lösningar

Vår största produktion består i Monolithisk Zirkonia skruvretinerad på en prefabriserad original titanbas. Många är dock fallen där vi måste individuellanpassa en distans för bättre stöd och en hållbarare protetisk lösning. Helbroar kan vi göra med akryltänder där protetikern efterfrågar en något mjukare kraft i bettet eller en hybridlösning med fräst metall hos någon av de certifierade fräscentra vi anlitar och en Zirkonia bro skruvretinerad i ett.

Lösningarna är många och med vår erfarenhet så får du den absolut bästa protetiska lösningen till din patient där ingenting är omöjligt.

Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information.